İSTANBUL / TUZLA - Zübeyde Hanım İlkokulu

Eyl

Türkiye Yüzyılı Programımızla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz. Senin de bu başlangıç için bir fikrin varsa bizlerle paylaşmanı istiyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını beraber kutlayalım, etkinlikler, projeler, yarışmalar... Haydi sen de fikrini söyle, projeye dönüşsün!

Başvuru linki için tıklayınız

Nis

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde millet iradesinin kararlılığıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın gururunu yaşadık.

Panoların hazırlanmasında ve törende emeği geçen tüm öğrenci, öğretmenlerimizi kutlar; velilerimize de katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Gazi Meclisimizin 103. yaşı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Ekm

Belirlenen eğitimlere katılmak isteyen velilerimizin aşağıdaki formu doldurması gerekmektedir. Katılım formunu dolduran velilerimize eğitimlerin tarih ve saatleri e- posta / msj yolu ile iletilecektir.

Okul - veli arasındaki iletişim ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak için hazırlanan projeye katılmak isteyen velilerimiz katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Katılım formunu dolduran velilerimize eğitimlerin tarih ve saatleri e-posta / msj yolu ile iletilecektir.

Belirlenen eğitim programına düzenli olarak katılan velilerimize ''Katılım Sertifikası'' verilecektir.

Veli Akademileri Seminerleri Katılım Formunu doldurmak için  tıklayınız.