İSTANBUL / TUZLA - Zübeyde Hanım İlkokulu

Mrt

Kahraman Türk Ordusu'nun ve onun şanslı askerlerinin 19 Şubat 1915 tarihinde başlayıp – 18 Mart 1915 tarihinde zaferle sonuçlanan deniz muharebelerinin 109. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman askerlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize de teşekkür ederiz.

Mrt

Etkinliği gerçekleştiren tüm öğrencilerimizi kutlar, etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz

Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı'yla duygu ve düşüncelerimize en iyi şekilde tercüman olmuş,  gönlümüz ve ruh dünyamızda öylesine çarpıcı, öylesine güzel ifade etmiştir ki, onun kaleminden çıkan dizeler, kalbimizi yerinden çıkaracak bir coşkuyla vatanın her köşesine dalga dalga yayılmıştır.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de minnetlerimizi sunuyoruz.

Mrt

4/B Sınıfı öğrencileri “Sınıfımda Atöylem Var “ e Twinnig projesine başladı .Öğrencilerimiz proje kapsamında atölye çalışmalarına başladı.Projeye katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz 3/A Sınıf Öğretmeni Banu Gökcen "Geçmişim Bugünüme Mirastır" ve okulumuz 3/B Sınıf Öğretmeni Hürsün Duvan "Web 2.0 Araçlarıyla Öğreniyorum"  eTwinning projelerini yürütmeye başlamıştır. Öğretmenlerimize ve projede görevli öğrencilerine başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Fatih DERİN'in "Okumak Renkli, Öğrenmek Heyecanlı" eTwinning Projesi Kapsamında Şubat Ayı Etkinliği olarak Yazar Ayşe KAYA ile "Uçan Ejder" adlı kitabın söyleşisi yapıldı. Projenin diğer ortakları ise Zoom üzerinden bu söyleyişiye katıldılar. Emeği geçen Yazar Ayşe KAYA'ya ve toplantıya çevrimiçi katılarak katkıda bulunan tüm proje ortaklarına teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinin katkıları ile Sevim Öğretmenizin vefatının sene-i devriyesi olması ve Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimiz adına okulumuzda lokma dağıtıık.Hem Sevim öğretmenimiz hem de kahraman askerlerimizn ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Ara

Filistin yararına okulumuzda kermes düzenledik.Düzenlediğimiz kermesimize katkıda bulunan tüm OAB üyelerimize, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kermesimizi ziyaret ederek destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Metin ÇANGIR a, Şube Müdürleri Sn. adnan SARIYILDIZ ve Sn. Aykut BEŞİROĞLU na, okul müdürleri Sn. Nebahat Söyler TÜRK, Sn. Aziz ŞAYAN, Sn. Serkan BAĞIBALA ya, okul idarecileri ve öğretmenlere okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Müdür Yardımcısı Fatih DERİN'in eTwinning projesi "Okumak Renkli Öğrenmek Heyecanlı". Müdür Yardımcımıza ve projede görevli öğrencilerine başarılar dileriz.

Ara

12-18 Aralık Yerli Malı Haftasına  istinaden okul kütüphanemizde  3.sınıflarımız  Yerli Malı Müzesi hazırladı.

Velilerimizin eski zamanlardan kalma nadide eşyaları sergimize değer kattı. Katkı sağlayan öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Müzemize herkes davetlidir.

İlkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan Ata'mızı özlem ve saygı ile anıyoruz.

Törene katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, törenin hazırlanmasında emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm velilerimize de teşekkür ederiz.

10 Kasım Panolarımız.

Panolarımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ata'mızı saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyet Yürüyüşümüz!

Yürüyüşü organize eden ve katkı sunan Tuzla Kaymakamlığına, Tuzla Belediyesine, Tuzla Emniyet Müdürlüğüne ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz.Ayrıca yürüyüşümüzde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar, bizlere eşlik eden tüm velilerimize de teşekkür ederiz

Ekm

ÇEDES Projesi Kapsamında öğrencilerimiz KASEV Vakfı Öğretmen Huzurevini ziyaret etti.Duyarlılıkları için öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Ekm

Belirlenen eğitimlere katılmak isteyen velilerimizin aşağıdaki formu doldurması gerekmektedir. Katılım formunu dolduran velilerimize eğitimlerin tarih ve saatleri e- posta / msj yolu ile iletilecektir.

Okul - veli arasındaki iletişim ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak için hazırlanan projeye katılmak isteyen velilerimiz katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Katılım formunu dolduran velilerimize eğitimlerin tarih ve saatleri e-posta / msj yolu ile iletilecektir.

Belirlenen eğitim programına düzenli olarak katılan velilerimize ''Katılım Sertifikası'' verilecektir.

Veli Akademileri Seminerleri Katılım Formunu doldurmak için  tıklayınız.

Eyl

Türkiye Yüzyılı Programımızla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz. Senin de bu başlangıç için bir fikrin varsa bizlerle paylaşmanı istiyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını beraber kutlayalım, etkinlikler, projeler, yarışmalar... Haydi sen de fikrini söyle, projeye dönüşsün!

Başvuru linki için tıklayınız