İSTANBUL / TUZLA - Zübeyde Hanım İlkokulu

Zübeyde Hanım İlkokulu

Adres
Tuzla Zübeyde Hanım İlkokulu, Aydıntepe Mh., Yeşildere Cd., No 58, 34947, Tuzla, İSTANBUL, TÜRKİYE
Vizyon
BİLİM VE KÜLTÜR YUVASI OLMAK Geçmişin değerleriyle günümüz gereklerini birleştirip, her yıl kendini aşarak başarısını zirveye taşıyan bir okul olabilmek.
Misyon
BİLİNÇLİ GELECEK Türk Milli Eğitim Sistemi´nin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, Toplumun temel değerlerine sahip, Bireysel farklılıklarını dikkate alan, Araştırma ve sorgulama becerileri gelişmiş, Yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, İNsan haklarına saygılı, Cumhuriyet´i özümsemiş, Demokratik, İyi insan ve iyi vatandaş yetiştirmek. Temel Değerlerimiz Kategori: TKY Atatürk ilkelerine bağlı kalmak. Laik ve demokratik olmak. Okulumuzu sevmek. İnsanları sevmek. Dürüst olmak. Çalışkan olmak. İnsanlarla iyi geçinmek. Bilimi sevmek. Sürekli öğrenmeyi istemek. Eleştirilere ve yeniliklere açık olmak.
09.00-14.30
Ulaşım
Okulumuz Aydıntepe Mahallesi´nde olup D-100 karayolu İçmeler Köprüsü´ne 10 dk. yürüme mesafesindedir. Okulumuza Pendik-Tuzla, Kadıköy-Tuzla, Gebze-Harem toplu taşıma araçları ile İçmeler Köprüsü´nde inip üst tarafa doğru yürüyerek ulaşabilirsiniz.